Algemene voorwaarden

1) De verhuurder Amusé en de huurder komen een verhuur periode overeen van standaard 1 dag (24 uur) of langer op de door u aangeven huurdatum met bij behoorde ophaal tijdstip en terugbreng tijdstip op een dag ervoor of erna maar bij voorkeur een overlap binnen 24 uur.

2) De betaling van de te huren spellen dient vooraf te worden voldaan via overmaking.

3) De reservering gratis annuleren is mogelijk tot 48 uur voor de leveringsdatum, daarna niet meer.

4) Indien spellen niet terug komen of kapot terug komen worden er vervang kosten in rekening gebracht zie geleverde vervangwaardelijst van de spellen en de mee geleverde losse spelmaterialen.

5) Indien spellen niet op tijd terug komen wordt de dag huur automatisch verlengt voor de periode dat de spellen te laat terug zijn gerekend vanaf het afgesproken terugbreng tijdstip en afgerond naar boven op hele dagen.

6) De gratis aanhanger die wij beschikbaar stellen bij de verhuur van 10 spellen of meer is geen recht maar een gunst, de aanhanger is beschikbaar indien deze op tijd terug is van een eerdere verhuur voor uw afgesproken ophaaltijd.

7) Voor de aanhanger heeft u naast een geschikte trekhaak ook een wit kenteken nodig die u op de aanhanger dient te plaatsen, de aanhanger valt onder uw autoverzekering bij schade.

8) Alle spellen dienen voorzichtig en met zorg te worden behandeld tijdens het spelen en tijdens het vervoer, gebruik bij het vervoer altijd de geleverde verhuisdekens zeker in de aanhanger.

9) U kunt aan uw reservering geen rechten hangen indien de spellen door overmacht van de verhuurder of de huurder voor u niet beschikbaar zijn.

10) Amusé is niet aansprakelijk voor schade die u door gebruik van de spellen en/of aanhanger mocht lijden aan goederen of personen. Wij doen er alles aan om alle spellen heel en veilig te houden.  Indien u een spel kapot in ontvangst heeft genomen dient u dit vooraf voordat u er zelf gebruik van  gaat maken dit te melden met een foto als bewijs via de mail.

11) Van de gewenste ophaal en retour tijden kan door de verhuurder Amusé ten allen tijden worden afgeweken , dit zal uiteraard op tijd gecommuniceerd worden, er kan bij hoge uitzondering altijd iets tussendoor komen wat meer prio heeft.

12) De oud-hollandse spellen buiten gebruiken is geen probleem zolang het droog en heel mooi weer is, bij regen alleen binnen gebruiken, ook waterschade aan de spellen valt onder de vervangswaardelijst die u mee krijgt.